Renovering

Behöver ni genomföra renoveringar i din bostad? Vi är specialiserade på omfattande VVS-renoveringar och erbjuder skräddarsydda lösningar för allt från enskilda badrumsförbättringar till totalrenoveringar. Genom vårt samarbete med väletablerade byggfirmor kan vi leverera högkvalitativa projekt, där vår professionalism och dedikation till hög kvalitet säkerställer att varje projekt genomförs noggrant och med precision. Låt oss vara din pålitliga partner i att förvandla ditt boende och uppfylla dina renoveringsbehov.

Construction-Drawing

Service

Med en överlägsen kompetens och noggrannhet hanterar vi allt från småreparationer av köksblandare till avancerade genomgångar av värmesystem. Vår specialisering omfattar även injustering av system och effektiv utbyggnad av befintliga systemlösningar för vatten, värme och kyla. I nära samarbete med pålitliga partners erbjuder vi även högkvalitativ service av pumpstationer.

whats a plumber 1

Lokalanpassning

Vi är specialiserade på att skräddarsy lokaler genom att integrera avancerade vatten-, värme- och kylanläggningar. Från toalettgrupper till personalkök sträcker sig vårt engagemang, och vi erbjuder även avancerad komfortkyla med kylbafflar i klimat- och ventilationsanläggningar.

Våra industriella anpassningar inkluderar effektiv golvvärme och smart vattenhantering med golvrännor. Vi tar oss an storköksanpassningar med fokus på att skapa funktionella och effektiva arbetsmiljöer. Med skicklighet och noggrannhet strävar vi efter att överträffa förväntningarna och skapa lokaler som harmoniserar med era behov och krav.

correcto

Klimatanläggningar

Din pålitliga partner för skräddarsydda klimatanläggningar för kontorsfastigheter. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa optimal komfort och effektivitet i dina lokaler. Från installation och underhåll till reparationer och utbyggd, kan du lita på oss för att leverera pålitliga och skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och krav.

Våra klimatanläggningar omfattar avancerade system för kyla via ventilationssystem, inklusive värmebatterier, fläktluftkylare och baffelsystem. Vi strävar efter att skapa en behaglig arbetsmiljö med optimal luftkvalitet och temperaturkontroll för att möta dina unika behov.

Vi utför även mindre anläggningar till villa, bergvärmepumpar, frånluftsvärmepumpar och luft-vatten system.

 

Aircon3

Licenssvets

 

Vi på Nyo Rör är också stolta över att erbjuda specialiserade rostfria svetsarbeten av högsta kvalitet. Genom vår expertis inom rostfria material kan vi erbjuda kostnadseffektiva lösningar för dina projekt. Rostfritt stål är inte bara hållbart och långlivat, det erbjuder också betydande fördelar när det kommer till ekonomi och underhåll. Med vårt fokus på noggrannhet och kvalitet kan du vara säker på att dina svetsarbeten kommer att utföras med precision och professionalism.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med dina klimatanläggningsbehov och erbjuda kostnadseffektiva rostfria svetsarbeten för dina projekt.

 

Man working with argon welding machine in a garage

Besöksadress

Analysvägen 5
435 33 Mölnlycke

info@nyoror.se